Bijzondere reizensite heeft een nieuw jasje

10 Augustus 2014.website Lopus Wandelreizen Crexcrex.org heeft de Bijzondere Reizensite in een nieuw jasje gestoken. Op deze site staat het aanbod van kleine gespecialiseerde reisorganisaties en bijzondere accommodaties. De aanbieders zijn kleine bedrijfjes die uit liefde voor een bepaalde streek, land of activiteit, reizen hebben ontwikkeld of overnachtings-mogelijkheden aanbieden.

De site is geschikt gemaakt voor desktop, tablet en mobiel. Op internet ziet je veel klassieke overzichtspagina’s die een tabel structuur met rijen hebben. De overzichtspagina’s van de Bijzondere Reizensite hebben een zogenaamde masonry lay-out. Dit is een moderne lay-out die lijkt op die van Pinterest. Content van ongelijke grootte worden als blokken onder elkaar gestapeld.

De nieuwe site kan nu weer een tijdje mee.

De Bijzondere Reizensite is te vinden op http://www.bijzonderereizensite.nl/.

16 augustus 2014 | Posted in: Uncategorized | Reageren niet mogelijk

Lacering reiswebsite Natuurlijk Italië

29 April 2014.website Lopus Wandelreizen In december 2013 hebben we samen met Peter Guyt van reisorganisatie Natuurlijk Reizen de nieuwe website Natuurlijk Finland gelanceerd. Onze samenwerking beviel zo goed, dat we samen een nieuw project zijn gestart. We namen als startpunt het concept van Natuurlijk Finland en we zijn een nieuwe reiswebsite gaan maken voor reizen naar Italië. Het resultaat is www.natuurlijk-italie.nl.

Als je interesse hebt in een reis waarbij respect en interesse in de natuur en cultuur van Italië centraal staat, neem nodigen we je uit om een kijkje op de site te nemen.

16 april 2014 | Posted in: Uncategorized | Reageren niet mogelijk

Redesign Lopus Wandelreizen

27 December 2013.website Lopus Wandelreizen Bianca Vet van Lopus Wandelreizen had problemen met het beheer van haar website. Ze kon de reiskalender niet aanpassen, het boekingsformulier werkt soms niet naar behoren en verder was het lastig om nieuwe foto’s van reizen toe te voegen. We hebben haar website opnieuw gebouwd in WordPress en ervoor gezorgd dat ze nu alles op een makkelijke manier kan aanpassen.

De website is te vinden via www.lopuswandelreizen.nl.

11 januari 2014 | Posted in: Uncategorized | Reageren niet mogelijk

Lancering reiswebsite Natuurlijk Finland

3 December 2013.website Natuurlijk Finland Peter Guyt, eigenaar van de reisorganisatie Natuurlijk Reizen, belde ons op en vertelde van zijn plannen om een nieuwe reiswebsite op te zetten. Hij wil als intermediair verschillende reizen naar Finland en Fins Lapland aanbieden. Het gaat dan bijvoorbeeld om husky safari’s, langlaufreizen of wellness vakanties. De website moet goed ogen op desktop en tablet. Verder wil Peter niet te veel tijd kwijt zijn aan het publiceren van nieuwe reisbeschrijvingen en moet hij alle onderdelen van de website zelf kunnen aanpassen. De website moet bovendien te meten zijn met Google Analytics.

We zijn samen om de tafel gaan zitten en hebben een aantal brainstormsessie gehouden. Het resultaat is een cleane website die makkelijk te beheren is.

De URL van Peter’s nieuwe website is www.natuurlijkfinland.nl.

3 december 2013 | Posted in: Uncategorized | Reageren niet mogelijk

Lancering website Health Educations

16 Juli 2012. Af en toe is het verstandig om je website te vernieuwen. Health Education homepage Health Education vroeg ons om de structuur van de website te verbeteren en de website geschikt te maken voor mobiel. We hebben de opdracht enthousiast opgepakt en een nieuwe website gemaakt in WordPress.

Health Education organiseert opleidingen en nascholing voor professionals in gezondheid en zorg. De nieuwe website is zo opgezet dat de medewerkers van Health Education zelf op een eenvoudig wijze het aanbod in opleidingen en nascholing up-to-date kunnen houden.

De website is te vinden op http://www.healtheducation.nl.

2 december 2013 | Posted in: Uncategorized | Reageren niet mogelijk

150 foto’s op Suuskookt

19 Maart 2012. Suuskookt is een website voor handgemaakte taarten, en ook voor muffins, tapas en high tea. Elke taart is uniek. Suus heeft vele taarten gefotografeerd en op de website geplaatst. Het zijn er inmiddels 150. Een mijlpaal. Suus gefeliciteerd!

18 maart 2012 | Posted in: Uncategorized | Reageren niet mogelijk

Lancering nieuwe website Grotec

Website Grotec2 December 2011.We zijn trots op de succesvolle live gang van de vernieuwde website van Grotec. Grotec is een website voor huishoudelijke en professionele koffiezetsystemen, water fonteinen en verkoopautomaten. Het biedt een uitgebreid assortiment van diverse toonaangevende leveranciers. Iedere pagina heeft een eigen header afbeelding die gerelateerd is aan de inhoud van de pagina. In de footer zijn downloads naar folders, een tag cloud, de laatste tweets en een link naar 2e keus toestellen opgenomen. De linkerkolom toont bovenaan informatie over de laatste actie en laat verder enkele producten zien die in de spotligths staan. Als je op een foto op de productpagina’s klikt, dan verschijnt een lightbox, die de afbeelding groter weergeeft. Bezoekers kunnen geheel vrijblijvend bij ieder product een offerte aanvragen. Als je nog niet weet welk product het beste bij je past, dan kun je de automaat adviseur inschakelen.

Grotec is de eerste internationale klant van Crexcrex.org. We hebben samen de bestaande website hergestructureerd en de vormgeving professioneler gemaakt. We zijn trots op het resultaat.

2 december 2011 | Posted in: Uncategorized | Reageren niet mogelijk

Lancering nieuwe website Agro Natura

26 November 2011. Vandaag is opnieuw een website van Crexcrex.org live gegaan. Op de landelijke SOVON dag in Nijmegen. Agro Natura websiteDe website biedt een gevarieerd aanbod aan natuurreizen naar Noodoost Polen en Noorwegen. Crexcrex.org heeft de website in nauwe samenwerking met Rikus Hulscher gemaakt. Rikus is de organisator van alle reizen. Het bijzondere aan de reizen website is dat naast het reisaanbod ook persoonlijke notities van Rikus terug te vinden zijn. Je kunt bijvoorbeeld lezen over de ooievaars die rond zijn boerderij in het dorpje Wolka Karkowska neerstreken. De website is te vinden op http://www.agronatura.nl.

26 november 2011 | Posted in: Uncategorized | Reageren niet mogelijk

Crexcrex.org opereert internationaal

10 April 2011. Crexcrex.org werkt momenteel aan een opdracht voor een Belgische leverancier van o.m. koffiezetsystemen, waterfonteinen en verkoopautomaten. We moderniseren de website. Dit houdt in dat we de website een professionele uitstraling geven, social media toevoegen en de navigatie herstructureren. Crexcrex.org is heel verheugd met deze klus over de landsgrenzen heen.

10 april 2011 | Posted in: Uncategorized | Reageren niet mogelijk

In korte tijd een gloednieuwe website

5 Januari 2011. Website van GanasEind december 2010 vroeg Claudine ons of wij binnen 2 weken een website in de lucht konden brengen. We gingen samen aan de slag en binnen de gestelde einddatum stond de gloednieuwe website www.ganas.nl live. We konden snel werken, dankzij de pragmatische instelling van Claudine. Crexcrex.org is blij met opnieuw een tevreden klant.

5 januari 2011 | Posted in: Uncategorized | Reageren niet mogelijk